Camera-Accessoires

Camera en Accessoires

Polarpro Macro lens HER

met de Macro lens is het mogelijk om mooie close-ups te maken voor foto's en video's. Deze lens is ook te gebruiken voor de Gopro HERO 4.

naar de website

Polarpro Macro lens

Deze macro lens is speciaal voor close-up beelden. Met deze lens verklein je namelijk de brandpuntafstand. Deze lens kan de camera scherpstellen van 3 tot 18 centimeter afstand van de cameralens.

naar de website

Brofish tripod mount

Als je een Gopro wil monteren op een statief heb je een tripod mount nodig. Deze mount is gemaakt van stevig polycarbonaat. Hierdoor gaat hij lang mee en is hij uitstekend bestand tegen schokken. Het monteren ervan is eenvoudig.

naar de website

Gopro Capxule large soft case black

Handige koffer om je Gopro en je accessoires in op te bergen. Deze zwarte koffer is ook te verkrijgen in oranje, blauw en grijs.

naar de website

Gopro battery HERO 4

Wanneer je op pad ga met je Gopro is het handig om altijd een extra batterij bij je te hebben. Deze batterij is speciaal gemaakt voor de HERO 4.

naar de website

Gopro tripod mount

Dit is een Gopro tripod mount. Deze heb je nodig als je je camera wil monteren aan een statief.

naar de website

Gopro POV case zwart

Een handig klein koffertje waar je je Gopro en je accessoires in kan doen.

naar de website

Gopro POV case large bue

Deze case is een blauwe beschermkoffer voor je Gopro en je accessoires. Handig om je apparatuur veilig en schoon op te bergen. Deze tas is zo ontworpen dat je ze met handschoenen kan openmaken.

naar de website

Polarpro filter

Een filter voor Gopro hero 3+ om de hoeveelheid licht tegen te gaan. Hierdoor is je foto of video niet overbelicht.

naar de website

Gopro Black Box

De Blackbox is een goede beschermkoffer voor je Gopro en je accessoires. Hij is schokbestendig en waterdicht. Ook voorzien van een handige schouderdraagband.

naar de website

Gopole Reach

De Gopole Reach is een monopod die te gebruiken is voor de GO PRO camera. Te gebruiken van 43 tot 101 cm. Dus makkelijk mee te nemen.

naar de website

Polorpro Magenta

De Polarpro Magenta is voor Hero 3+ en is speciaal voor als je beelden maakt in groen water. het filter werkt tot 25 meter.

naar de website

Sandisk SD 32 GB

Een snelle en krachtige Micro SD kaart van Sandisk. Het heeft een leessnelheid van 80 MB per seconde en een schrijfsnelheid van 50 MB per seconde. Een micro SD kaart bestand tegen vrijwel alles.

naar de website